top of page

Group

Public·77 members

Vama Veche - 18 Ani REPACK


Înainte, în Vamă ajungeau oameni cu multe, foarte multe trăsături comune. Astăzi, Vama e populată de aproape toate categoriile de turiști, inclusiv iubitorii de manele care altădată s-ar fi oprit la intrarea în sat. Pe de altă parte, La Stuf, unul dintre locurile altădată pline de vamaioți este astăzi gol. Inclusiv băncile de la Stuf au fost recondiționate și amintesc mai degrabă de un beach bar elegant de pe plajă, comparativ cu Stuful de-acum 15-20 de ani. Totuși, mesajul pentru maneliști rezistă:
Vama Veche - 18 aniRockerii care veneau in vama la inceputul anilor 2000 au copii acum si n-au ce cauta la mamaia. Si nu prea mai vad eu pe nimeni sa stea in conditiile alea, cu multe camere, uneori cu etaj cu dusul si wc in curte. Astea sunt conditiile, daca tot e sa merg pe litoralul romanesc prefer vama sau 2 mai oricarei alte statiuni. Ca de manele nu am scapat nici in grecia, si acolo se poate da muzica tare in masina cu geamurile jos. Da macar pe plaja e liniste acolo.


Deși nu am mai fost niciodată de atunci, am impresia ca s-a comercializat forțat ideea de vama. Cine cunoaște cât de cât ani respectivi înțelege de ce Vama nu era locul potrivit pentru cluburi cu dansatoare din buric și posterior.


Chiar dacă vamaiot nu am fost niciodată, îmi pare puțin rău că locul nu mai e ce a fost și ca un spațiu mai puțin neconvențional, destinat unui anumit gen de public s-a banalizat complet. Pozele din articol sunt dezolante. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page